Ευθύνη έχουν όσοι με έδιωξαν από την ΕΣΥ. Δήλωση Βασίλη Νουλέζα, Δικηγόρου


Δεν έχω δεί μέχρι σήμερα την ανάκληση της εξουσιοδότησης μου Αρτέμη Σώρρα και Β. Ρουγκλίου.

Πώς να γίνει όταν οι εντολείς μου είναι φυγόποινοι;

Η νέα διοίκηση της ΕΣΥ μου ανακοίνωσε αναπάντεχα απλώς ότι δεν θα είμαι στις 28.2.2018 στην εφετειακή δίκη για την οποίαν ήμουν έτοιμος!.

Η εντολή δίδεται και ανακαλείται. ΉΘελα να υπερασπισθώ σε δεύτερο βαθμό τους εντολείς μου, συγκέντρωσα στοιχεία σημαντικά. Σέβομαι απόλυτα την απόφαση τους. Δεν παραμένω συνεπώς Δικηγόρος της ΕΣΥ με εξωθούν αναγκαστικά σε αποχώρηση.

Ουσιαστικά από τον Οκτώβριο 2017 καταργήθηκε και απενεργοποιήθηκε αναίτια η εξουσιοδότηση μου. ‘Εδωσα τεράστιο αγώνα για τα δίκαια του Αρτέμη Σώρρα και της ΕΣΥ σήμερα ως ανταπόδωση δέχομαι ανοίκεια επίθεση.

Δεν θα σχολιάσω περαιτέρω ως 28.2.2018. Είμαι υπερασπιστής και δικηγόρος πρώτης γραμμής. ‘Εδωσα διαφορετική ερμηνεία στο πρόσφατο σαφές ηχητικό μήνυμα Αρτέμη Σώρρα. ‘Εσπευσα στην ΕΣΥ ώστε να εκτελέσω το υπερασπιστικό καθήκον μου ως όφειλα.

Μεθόδευση να καταργηθώ ως Δικηγόρος του Αρτέμη Σώρρα με αναίτιες επιθέσεις από την Μ. Λάτση που παριστάνει την Δικηγόρο και κατευθύνει δυστυχώς τα πράγματα στην ΕΣΥ. Ουσιαστικά αναιτιλόγητη ανάκληση ή μάλλον άκυρη της εξουσιοδότησης μου στην πραγματικότητα.

Εύχομαι να έχουν κάνει την ορθή υπερασπιστική επιλογή.

Βασίλης ΝΟΥΛΕΖΑΣ

Δικηγόρος

Σχόλια

Σχόλια

By vasileios

This post was written by .

Published .

Posted in: Blog

Αφήστε μια απάντηση