Μήνυμα προς τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Δήλωση Βασίλη Νουλέζα

Μην τολμήσετε και παραχωρήσετε την ελληνική λέξη Μακεδονία! Να νομιμοποιήσετε εξ ονόματος τών Ελλήνων την κίβδηλη ονομασία της δήθεν “Μακεδονίας των Σκοπίων” Persona non grata θα είναι ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας άν δοθεί το ελληνικό όνομα Μακεδονία στα Σκόπια!

Εθνική προδοσία – μειοδοσία η παραχώρηση της ελληνικής λέξης Μακεδονία. Δήλωση - παρέμβαση Βασίλη Νουλέζα, δικηγόρου

Φαίνεται ότι η μνημονιακή ξενόδουλη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ και η Εκκλησία δυστυχώς έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα ότι η ελληνική λέξη Μακεδονία θα παραδοθεί θα παραχωρηθεί ώς σύνθετη ή μη ονομασία των γειτόνων Σκοπιανών που θέλουν να υφαρπάξουν την ιστορική κληρονομιά μας.

Προσέγγιση για το “μακεδονικό” ζήτημα του Βασίλη Νουλέζα, δικηγόρου

Οι γείτονες έχουν αναφαίρετο δικαίωμα του εθνικού αυτοπροσδιορισμού. Οχι όμως να διαστρεβλώνουν δόλια την ιστορική αλήθεια &πραγματικότητα. Δεν γίνεται να μοιραστούμε το ελληνικότατο όνομα Μακεδονία.

Για το Εφετείο Αρτέμη Σώρρα: Δεν ακούσθηκα. Δήλωση δικηγόρου Βασίλη Νουλέζα

Αν είχαν κατατεθεί έγκαιρα χρήματα της οικονομικής διαφοράς στο ΤΠκΔ υπέρ του Φ. Λεπίδα, όπως ρητά ζήτησα ως συνήγορος υπερσπισης, θα είχε επιτευχθεί εξώδικος συμβιβασμός θα προσδιορισθεί νωρίτερα η Έφεση Αρτέμη Σώρρα & Β. Ρουγκλίου στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων και θα είχαν απεγκλωβισθεί.

Τα χονδροειδή ψεύδη της κυβέρνησης. Η επίσπευση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Με ένα κλίκ θα χάνεται η α’ κατοικία. Συντελείται έγκλημα σε βάρος της πατρίδας μας Παρέμβαση δικηγόρου Βασίλη Νουλέζα

Ψεύδεται η Κυβέρνηση με υπεκφυγές για την προστασία της Α κατοικίας που δεν ισχύει πλέον από 1.1.2018. Η ΑΑΔΕ το ΚΕΑΟ για μικρές, ασήμαντες οφειλές ύψους 500 – 1500 ευρώ κατάσχει αναγκαστικά εκτός την επιβολή κατάσχεσης εις χείρας τρίτου βλ.Τραπεζολογαριασμούς είσαι εκτός Ν.Κατσέλη δεν προστατεύεσαι, κινδυνευεις με πλειστηριασμό!

Θα μετάσχω στην ανατροπή του καθεστώτος. Δήλωση δικηγόρου Βασίλη Νουλέζα

Θα μετάσχω ενεργά στην ανατροπή του αντιλαϊκού σημερινού πολιτικού & τραπεζικού καθεστώτος καταπίεσης, τυρρανίας των ελεύθερων Ελλήνων, εκτός μνημονιακών πολιτικών σχηματισμών, με συνεχείς παρεμβάσεις για την οριστική αποτίναξη του ξένου ζυγού καταδυνάστευσης, εκποίησης και εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας μας.

Αποκαλύψεις Βασίλη Νουλέζα για την υπόθεση Σώρρα Οι Δικηγόροι μιλούν στά έδρανα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ Δικηγόρου Β. ΝΟΥΛΕΖΑ Για τήν υπόθεση Σώρρα.. Οι Δικηγόροι μιλούν στά έδρανα. Εγώ εκπροσώπησα και αγωνίστηκα σαν νομικός παραστάτης για την ΕΣΥ ακόμη την εκπροσώπησα και αμισθί όπως στην περίπτωση με το ΕΣΡ. Ουδείς δύναται να το αμφισβητήσει αυτό. Έχω τόν πλήρη φάκελο.