Αρχίζει ο εφιάλτης των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών για χιλιάδες οφειλέτες Παρέμβαση Βασίλη Νουλέζα, δικηγόρου

Όπως είχε προαναγγελθεί Τράπεζες ΑΑΔΕ ΚΕΑΟ αρχίζουν τις αναγκαστικές κατασχέσεις και ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς την ώρα που η δήμευση μισθών και συντάξεων συνεχίζει ακάθεκτα από την Κυβέρνηση του πλεονάσματος.

Παρέμβαση Βασίλη Νουλέζα Για τους πληγέντες στην Μάνδρα Ατιικής

Θα φέρετε Τροπολογία για τους πληγέντες Μάνδρας Αττικής? κκ Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ κυρίως, εσείς που υπογράφετε και ψηφίζετε αδιαμαρτύρητα σχεδόν τα Μνημονιακά νομοθετικά εκτρώματα συρρίκνωσης και φαίμαξης του ελάχιστου εναπομείνατος ειοδήματος των Ελλήνων, θα φέρετε αλήθεια άμεσα Τροπολογία έκτακτης ενίσχυσης & απαλλαγής για τους πληγέντες απο την θεομηνία και υποφέροντες κατοίκους Μάνδρας και Ν. Περάμου Αττικής?

Σοβαρή καταγγελία για ΟΠΑΠ Βασίλειος Νουλέζας, Δικηγόρος

Παίκτης του ΟΠΑΠ play καταγγέλλει πως τα «μηχανάκια» δεν είναι αξιόπιστα, καθώς οι κάρτες που «φορτώνουν» οι παίκτες δεν γράφουν τα ποσά. Ο παίκτης εκπροσωπείται νομικά από τον δικηγόρο-ποινικολόγο, Βασίλη Νουλέζα, ο οποίος έχει ήδη επικοινωνήσει με ανώτατο στέλεχος του ΟΠΑΠ που διεξάγει έρευνα για το ζήτημα από 15.10.2017.

Έρχεται η ώρα της αλήθειας για τα κόκκινα δάνεια! Παράμβαση Βασιλείου Νουλέζα, Δικηγόρου

Επιθετικότερη στάση υιοθετούν πλέον οι Τράπεζες για κόκκινα δάνεια! Που ξεσκονίζουν. Τελειώνει η ασυλία! Στο στόχαστρο στρατηγικοί κακοπληρωτές στεγαστικών και καταναλωτικών δανείων πού έχουν χρήματα και δεν πληρώνουν! Έτοιμες να τραβήξουν την πρίζα@ Τέλος ουτοπίας!

Εκκρεμοδικία. Απαράδεκτη η δεύτερη πράξη. Παρέμβαση Βασίλη Νουλέζα

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Απαράδεκτη η δεύτερη δίωξη. (της20.11.2017 ) Εφαρμόζεται η αρχή Ne bis indem Κατά την διάταξη άρθρ.57 παρ.3ΚΠΔ εφόσον καταρχθεί τυπικά η ποινική δίκη με την κίνηση ποινικής δίωξης ως πρός ένα αντικείμενο δηλ. ιδρυθεί εκκρεμοδικία ανακύπτει δικονομικό κώλυμα για την δημιουργία και δεύτερης δίωξης ως προς το ίδιο αντικείμενο υπο την προυπόθεση του ακριβούς προσδιορισμού του αντικειμένου της πρώτης δίκης.

Επιτυχία Δικηγορικού Γραφείου Βασιλείου Νουλέζα! Για πολιτικό μηχανικό

Δεκτή εν μέρει η Προσωρινή Διαταγή από την Πρόεδρο του Θ’ Τμήμ. Διοικ. Πρωτ. Θεσ/νικης, του πολίτη Γ.Τ. με αναπηρία 100% Πολιτικό Μηχανικό για ασφαλιστικές εισφορές ύψους 110.490 ευρώ μαζί με προσαυξήσεις κατά Περιφερειακού ΚΕΑΟ Θεσσαλονίκης!

Έχει αθωωθεί αιτιολογημένα & αμετάκλητα ο Αρτ. Σώρρας για την διασπορά ψευδών ειδήσεων Δήλωση - Παρέμβαση Βασίλη Νουλέζα, Δικηγόρου.

Έχει αθωωθεί αιτιολογημένα & αμετάκλητα ο Αρτ. Σώρρας για την διασπορά ψευδών ειδήσεων’ Απαράδεκτη η δεύτερη δίωξη λόγω συνδρομής δεδικασμένου. Παραβιάζεται και το Διεθνές Σύμφωνο για τα ατομικά &πολιτικά δικαιώματα(που κυρώθηκε στήν Ελλάδα με τόν Ν.2462/97 και η Διακήρυξη Δικαιωμάτων του Ανθρώπου του ΟΗΕ.

Προκλητική η άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα Δήλωση Βασίλη Νουλέζα, Δικηγόρου

Φαντάζομαι πώς νιώθουν τι ψυχικό άλγος και οργή οι συγγενείς του Παύλου Μπακογιάννη και Θάνου Αξαρλιάν κ.ά. αντικρύζοντας τον αδειούχο, αμετανόητο, αιμοδιψή, πιστολέρο, τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα! Διεθνής διασυρμός της Ελλάδας!