Δήλωση για την αρπαγή χρημάτων από τήν ΑΑΔΕ Μήνυση και αγωγή ηθικής βλάβης θα καταθέσω κατά του Προϊσταμένου ΔΟΥ Κατερίνης.!

Αντί ευνοϊκής ρύθμισης η ξενόδουλη ΑΑΔΕ αρπάζει συνεχώς παράνομα τα χρήματα πολιτών απο τούς τραπεζικούς λογαριασμούς! Ακόμη και από ανάπηρους που λαμβάνουν κοινωνικά επιδόματα! Κανένας απολύτως σεβασμός για τήν ανθρώπινη αξία! Ακόμη και από τους ακατάσχετους λογαριασμούς ! Θα κινηθώ νομικά εναντίον του Προισταμένου ΔΟΥ Κατερίνης που δείχνει υπερβάλλοντα ζήλο!

Δήλωση Βασίλη Νουλέζα για την 28η Οκτωβρίου 1940

Οι πρόγονοι μας πολέμησαν ηρωικά για να απωθήσουν να διώξουν τον ισχυρό ξένο κατακτητή έγραψαν χύνοντας το αίμα τους το έπος του 40! Έδωσαν τήν ζωή τους αψηφώντας κάθε κίνδυνο μέσα από κακουχίες και αντιξοότητες για να ναι ελεύθερη η πατρίδα μας.

Έτρεξε και τερμάτισε ο Βασίλης Νουλέζας (photos) Στον ημιμαραθώνιο της Λωζάνης

Στον Ημιμαραθώνιο της Λωζάνης 2017 ολυμπιακής Πρωτεύουσας συμμετείχε την Κυριακή 22.10.2017 ο διακεκριμμένος Ποινικολόγος Βασίλης Νουλέζας όπου τερμάτισε με χρόνο 3.33.50 λεπτά παρά την ελλιπή προετοιμασία και έναν σοβαρό μυικό τραυματισμό.

Υπάρχει Δικαιοσύνη, μην βιάζεσθε. Δήλωση Βασίλη Νουλέζα

Όσοι χωρίς να περιμένουν την Δικαιοσύνη ή να σέβονται τις τελεσίδικες αποφάσεις της, γράφουν στο διαδίκτυο πύρινους, επιθετικούς λόγους κατά του Αρτέμη Σώρρα και της ΕΣΥ βαπτίζοντάς την “εγκληματική οργάνωση” και άλλα συναφή ενώ είναι σε εξέλιξη η κύρια ανάκριση, οπλίζουν ουσιαστικά τό χέρι των αναρχικών και άλλων ανεγκέφαλων, που επιτίθενται και απειλούν.!

Απόφαση σταθμός: Αθώο κήρηξε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για μη καταβολή διατροφής πατέρα τριών παιδιών, λόγω έλλειψης δόλου. Σημαντική νομολογία

Αθώος κηρύχθηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδιείο Βόλου για μη καταβολή διατροφής πατέρας τριών παιδιών, λόγω έλλειψης δόλου. Αθώο κήρηξε την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017 το Μονομελές Πλημμεληειοδικείο Βόλου πατέρα τριών παιδιών, που κατηγορείτο για παραβίαση υποχρέωσης διατροφής κατ’ άρθρο 358 Π.Κ.

Το εγχείρημα της “νέας” Κεντροαριστεράς. Παρέμβαση Βασίλη Νουλέζα.

Η νέα Κεντροαριστερά πού συστήνεται για να ανατρέψει τόν εγκαθιδρυμένο δικομματισμό ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ μου θυμίζει αλληγορικά μία σε φθίνουσα πορεία επιχείρηση πού αλλάζει λόγω αναδουλειάς και κάθετης πτώσης τζίρου Δ/νση και όνομα για να προσελκύσει πελάτες!