Δήλωση Βασίλη Νουλέζα, Δικηγόρου

Ο Αρτέμης Σώρρας για την ορθότερη και πληρέστερη νομική διατύπωση έχει να πληρώσει την μετατραπείσα σε χρήμα ποινή των 3 ετών του Πενταμελές Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών και επίσης εκκρεμεί σε βάρος του ένα ένταλμα σύλληψης του κου Ανακριτή Αθηνών για την εγκληματική οργάνωση.

Σκέψεις. Grexit… Αν χρειασθεί ..

Αν απειλούσαμε και προειδοποιούσαμε αποφασιστικά μέ εθελούσιο Grexit και δικό μας εθνικό νόμισμα, θα μας σέβονταν και θα μας υπολόγιζαν περισσότερο ώς χώρα. Δεν θα μας έθεταν εκβιαστικά διλήμματα δεν θα μας στραγγάλιζαν οικονομικά δεν θα μας εξανάγκαζαν να νομοθετούμε την φορολογική εξόντωση τωνΕλλήνων Εταίροι και δανειστές!

Μήνυμα προς τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Δήλωση Βασίλη Νουλέζα

Μην τολμήσετε και παραχωρήσετε την ελληνική λέξη Μακεδονία! Να νομιμοποιήσετε εξ ονόματος τών Ελλήνων την κίβδηλη ονομασία της δήθεν “Μακεδονίας των Σκοπίων” Persona non grata θα είναι ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας άν δοθεί το ελληνικό όνομα Μακεδονία στα Σκόπια!

Εθνική προδοσία – μειοδοσία η παραχώρηση της ελληνικής λέξης Μακεδονία. Δήλωση - παρέμβαση Βασίλη Νουλέζα, δικηγόρου

Φαίνεται ότι η μνημονιακή ξενόδουλη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ και η Εκκλησία δυστυχώς έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα ότι η ελληνική λέξη Μακεδονία θα παραδοθεί θα παραχωρηθεί ώς σύνθετη ή μη ονομασία των γειτόνων Σκοπιανών που θέλουν να υφαρπάξουν την ιστορική κληρονομιά μας.

Προσέγγιση για το “μακεδονικό” ζήτημα του Βασίλη Νουλέζα, δικηγόρου

Οι γείτονες έχουν αναφαίρετο δικαίωμα του εθνικού αυτοπροσδιορισμού. Οχι όμως να διαστρεβλώνουν δόλια την ιστορική αλήθεια &πραγματικότητα. Δεν γίνεται να μοιραστούμε το ελληνικότατο όνομα Μακεδονία.